[:hy]

Պատրաստման եղանակը

Խմոր պատրաստելու համար ձուն հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել փափկեցված մարգարինը կամ կարագը, քերիչով անցկացված թթվաշոռը և սոդան: Զանգվածը թողնել այդպես 5 րոպե (խմորը մի քիչ պետք է բարձրանա): 5 րոպեից  աստիճանաբար լցնել ալյուրը և լավ խառնել: Այնուհետև  փոքրիկ պիցցայի խմորներ պատրաստել:

Միջուկը պատրաստելու համար մայոնեզը և կետչուպը միասին հարել և քսել պիցցայի խմորին: Ավելացնել կտրատված սոխը, երշիկը, կեղևազրկված և կտրատված լոլիկը , մանրացված ձուն, այս ամենին աղ ու պղպեղ անել: Վերջում ավելացնել քերիչով անցկացրած պանիրն ու մանրացված զեյթունը:

Եփել ջեռոցում 180  ջերմաստիճանում 20 րոպե:[:ru] 

Способ приготовления

Для теста яйцо взбить с песком, добавить смягченный маргарин, потертый творог и соду. Оставить смесь на 5 минут (тесто должно немного подняться). Через пять минут медленно добавить муку и тщательно вмешивать.

Для начинки взбить майонез и кетчуп и намазать на тесто. Добавить нарезанный лук, колбасу, почищенный нарезанный помидор и измельченное яйцо, все это поперчить и посолить. В конце добавить потертый сыр и измельченные оливки.

Печь в духовке 20 минут при температуре 180 градусов.[:en]

Preparing the pizza

Whisk the eggs with sugar, add the softened butter, sour cream and soda. Let it sit for 5 minutes and then add flour. Make a few small pizza dough.

Whisk mayonnaise and ketchup together and brush on the top of the dough. Cover it with sliced onion, sausages, tomato, egg and spices. In the end add grated cheese and crushed olives. Cook in oven at 180° degrees for 20 minutes.[:]