![Հայկական Բաստուրմա](https://biella.am/wp-content/uploads/2019/04/p_O-1-1024x964.jpg)
Ինչպե՞ս պատրաստել բաստուրմա։ Մենք այստեղ ենք, որպեսզի պատասխանենք Ձեր հարցին և օգնենք Ձեզ բաստուրմա պատրաստելու գործընթացում։
Անհրաժեշտ բաղադրիչներն ու պատրաստման գործընթացը մանրամասն ծանոթանալ կարող եք այստեղ։
![](https://biella.am/wp-content/uploads/2022/07/Pepperoni-Pineapple-pizza-24146386-500-3321.jpg)
Վերը նշված բաղադրիչներով խմոր հունցել, շրջանաձև բացել, վրան բուսական յուղ քսել:
Պանիրը անցկացնել քերիչով և շաղ տալ խմորի վրա, ավելացնել երկարությամբ կտրատված լոլիկը և նրբերշիկը, աղն ու պղպեղը
Վրան 2 ճաշի գդալ բուսական յուղ լցնել և դնել նախապես տաքացված ջեռոցում և եփել 220 ջերմաստիճանով մոտ 30 րոպե։
![](https://biella.am/wp-content/uploads/2022/07/pepperoni-pizza-pie.jpg)
Խմոր պատրաստելու համար ձուն հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել փափկեցված մարգարինը կամ կարագը, քերիչով անցկացված թթվաշոռը և սոդան: Զանգվածը թողնել այդպես 5 րոպե (խմորը մի քիչ պետք է բարձրանա): 5 րոպեից աստիճանաբար լցնել ալյուրը և լավ խառնել: Այնուհետև փոքրիկ պիցցայի խմորներ պատրաստել:
![](https://biella.am/wp-content/uploads/2022/07/tumblr_mc0giv0oKp1ruk6wi.jpg)
Շերտել և տապակել նրբերշիկը:
Խաշել և ողողել մակարոնը:
Սոխարածի վրա ավելացնել բանջարը, ճզմած սխտորը, համեմունքերը:
Ավելացնել լոբին և մակարոնը:
Մատուցելիս զարդարել պանրով և նրբերշիկով: