Եկեք միասին պատրաստենք իտալական պիցցա ։ Անմահական համն ու կատարյալ արդյունքը երաշխավորում ենք մենք։ Իտալական պիցցայի համար անհրաժեշտ բաղադրիչներին և պատրաստման եղանակին ծանոթացեք ստորև։
Խմոր՝
- 200գ ալյուր
- 2ճ/գ բուսական յուղ
- 4ճ/գ կաթ
- 15գ խմորիչ
- աղ
Միջուկ՝
- 200գ պինդ պանիր
- 500գ լոլիկ
- 2ճ/գ յուղ
- 5 նրբերշիկ Biella
- կարմիր պղպեղ
- աղ
Պատրաստման եղանակը – Իտալական Պիցցա
Վերը նշված բաղադրիչներով հունցել խմորը, շրջանաձև բացել, վրան բուսական յուղ քսել:
Պանիրը անցկացնել քերիչով և շաղ տալ խմորի վրա, ավելացնել երկարությամբ կտրատված լոլիկը և նրբերշիկը, աղն ու պղպեղը
Վրան 2 ճաշի գդալ բուսական յուղ լցնել և դնել նախապես տաքացված ջեռոցում և եփել 220 ջերմաստիճանով մոտ 30 րոպե: