Հում ապխտած երշիկներ
“Հում ապխտած երշիկներ” -ի արտադրության մեջ օգտագործվում է միայն բարձրորակ միս, կոնյակ և բնական համեմունքներ: Մսամթերքն արտադրման ժամանակ չի եփվում, կատարվում է ծխեցում բնական եղանակով`օգտագործելով նորագույն տեխնոլոգիաներ: Այնուհետև երշիկն անցնում է չորացման փուլ, ինչի արդյունքում այն պահպանվում է ավելի երկար ժամանակ:
Հում ապխտած երշիկներից մեծ ճանաչում ունեն Մոսկովյան, Կրեմլյան, Կոնյակով և Նրբահամ տեսակի երշիկները:
Ցուցադրվել է ընդհանուր 17 արդյուքնից 1–12 -ը