Ինչպե՞ս պատրաստել բաստուրմա։ Մենք այստեղ ենք, որպեսզի պատասխանենք Ձեր հարցին և օգնենք Ձեզ բաստուրմա պատրաստելու գործընթացում։
Անհրաժեշտ բաղադրիչներն ու պատրաստման գործընթացը մանրամասն ծանոթանալ կարող եք այստեղ։
Վերը նշված բաղադրիչներով խմոր հունցել, շրջանաձև բացել, վրան բուսական յուղ քսել:
Պանիրը անցկացնել քերիչով և շաղ տալ խմորի վրա, ավելացնել երկարությամբ կտրատված լոլիկը և նրբերշիկը, աղն ու պղպեղը
Վրան 2 ճաշի գդալ բուսական յուղ լցնել և դնել նախապես տաքացված ջեռոցում և եփել 220 ջերմաստիճանով մոտ 30 րոպե։
Խմոր պատրաստելու համար ձուն հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել փափկեցված մարգարինը կամ կարագը, քերիչով անցկացված թթվաշոռը և սոդան: Զանգվածը թողնել այդպես 5 րոպե (խմորը մի քիչ պետք է բարձրանա): 5 րոպեից աստիճանաբար լցնել ալյուրը և լավ խառնել: Այնուհետև փոքրիկ պիցցայի խմորներ պատրաստել:
Շերտել և տապակել նրբերշիկը:
Խաշել և ողողել մակարոնը:
Սոխարածի վրա ավելացնել բանջարը, ճզմած սխտորը, համեմունքերը:
Ավելացնել լոբին և մակարոնը:
Մատուցելիս զարդարել պանրով և նրբերշիկով: