Հայկական Բաստուրմա

Ինչպե՞ս Պատրաստել Բաստուրմա

Ինչպե՞ս պատրաստել բաստուրմա։ Մենք այստեղ ենք, որպեսզի պատասխանենք Ձեր հարցին և օգնենք Ձեզ բաստուրմա պատրաստելու գործընթացում։

Անհրաժեշտ բաղադրիչներն ու պատրաստման գործընթացը մանրամասն ծանոթանալ կարող եք այստեղ։


Իտալական Պիցցա

Վերը նշված բաղադրիչներով խմոր հունցել, շրջանաձև բացել, վրան բուսական յուղ քսել:

Պանիրը անցկացնել քերիչով և շաղ տալ խմորի վրա, ավելացնել երկարությամբ կտրատված լոլիկը և նրբերշիկը, աղն ու պղպեղը

Վրան 2 ճաշի գդալ բուսական յուղ լցնել և դնել նախապես տաքացված ջեռոցում և եփել 220 ջերմաստիճանով մոտ 30 րոպե։


Երշիկով ու ձվով պիցցա

Խմոր պատրաստելու համար ձուն հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել փափկեցված մարգարինը կամ կարագը, քերիչով անցկացված թթվաշոռը և սոդան: Զանգվածը թողնել այդպես 5 րոպե (խմորը մի քիչ պետք է բարձրանա): 5 րոպեից  աստիճանաբար լցնել ալյուրը և լավ խառնել: Այնուհետև  փոքրիկ պիցցայի խմորներ պատրաստել:


Նրբերշիկով մակարոն

Շերտել և տապակել նրբերշիկը:
Խաշել և ողողել մակարոնը:
Սոխարածի վրա ավելացնել բանջարը, ճզմած սխտորը, համեմունքերը:
Ավելացնել լոբին և մակարոնը:
Մատուցելիս զարդարել պանրով և նրբերշիկով: