Եկեք միասին պատրաստենք իտալական պիցցա ։ Անմահական համն ու կատարյալ արդյունքը երաշխավորում ենք մենք։ Իտալական պիցցայի համար անհրաժեշտ բաղադրիչներին և պատրաստման եղանակին ծանոթացեք ստորև։

Խմոր՝

  • 200գ ալյուր
  • 2ճ/գ բուսական յուղ
  • 4ճ/գ կաթ
  • 15գ խմորիչ
  • աղ

Միջուկ՝

  • 200գ պինդ պանիր
  • 500գ լոլիկ
  • 2ճ/գ յուղ
  • 5 նրբերշիկ Biella
  • կարմիր պղպեղ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը – Իտալական Պիցցա

Վերը նշված բաղադրիչներով հունցել խմորը, շրջանաձև բացել, վրան բուսական յուղ քսել:

Պանիրը անցկացնել քերիչով և շաղ տալ խմորի վրա, ավելացնել երկարությամբ կտրատված լոլիկը և նրբերշիկը, աղն ու պղպեղը

Վրան 2 ճաշի գդալ բուսական յուղ լցնել և դնել նախապես տաքացված ջեռոցում և եփել 220 ջերմաստիճանով մոտ 30 րոպե: